Kırım'dan 1900'lü yılların başında Bulgaristan'a göç eden Güner Ailesi, Vidin şehrinde mandıracılık ve şarap ticareti ile uğraşırken, 2. Dünya Savaşı'ndan dolayı 1941 senesinde Türkiye'ye göç etmiş. Dedeleri İsa Güner tarafından 1942 yılında temellerinin atılmasından beri, şarapçılık ve bağcılık sektöründe tecrübesini günbegün katlayan aile, bugün 3. nesliyle geleneksel değerlerini korumaya ve ismini daha ileri taşımaya devam ediyor.
İzmir'in Menderes ilçesinde, 45 dönüm araziye yayılmış Sauvignon Blanc bağları içinde yer alan İsabey Bağevi ise, konuklarına doğayla içiçe, eşsiz bir ambiyansta yer alan, Restaurant ve Lounge bölümleriyle, Fransız ve İtalyan mutfağından, birbirinden iddialı yemekler eşliğinde, ödüllü Sevilen şaraplarıyla, unutulmaz bir lezzet ve bağcılık deneyimi sunarken, aynı zamanda kutlamalar, iş toplantıları ve davetler gibi özel anlarınıza ev sahipliği yapıyor.